TIADA TUHAN SELAIN ALLAH, MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH

TIADA TUHAN SELAIN ALLAH, MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH
Voting

::::: AHLAN WA SAHLAN WA MARHABAN BIKUM :::::

SaHaBaT BLoGGeR

AWARD UNTUK SAHABAT : TEGAKKAN PANJI ISLAM

AWARD UNTUK SAHABAT : TEGAKKAN PANJI ISLAM

::::: CENDERAHATI DARI GUA OTAI :::::

::::: CENDERAHATI DARI GUA OTAI :::::
SYUKRAN JAZIILAN LAKA...

"DOA ITU SENJATA ORANG BERIMAN"

"DOA ITU SENJATA ORANG BERIMAN"

FADHILATUS SHEIKH MISHARI AL-AFASY : SURAH AL-MULK

HADIAH TV DARI IJOKS2009.. .TERIMA KASIH

TUNTUTLAH ILMU - SUARA FIRDAUS

Suara Firdaus - Tuntutlah Ilmu.mp3
Download at rapidlibrary mp3 music
Rapid Library

PENANGAN ZIKRULLAH - SUARA FIRDAUS

 
Suara Firdaus Penangan Zikrullah.mp3
Download at rapidlibrary mp3 music
Rapid Library

Friday, July 31, 2009

MAHA SUCI ALLAH YANG MENCIPTAKAN ( 6 ) : MAKHLUK APAKAH INI?



Assalamualaikum warahmatullah... gambar yang saya perolehi dari emel seorang sahabat. Nampak seperti sotong.... ganjilnya ada mata dan hidung seperti manusia. Maha Suci Allah... Maha Pencipta... berkuasa menciptakan apa sahaja yang Dia kehendaki....

Wallahu'alam

5 comments:

ijoks2009 said...

Subahanallah,hidup lg ke tu,dapat kat mana sotong tu..?

سيف النظام بن حاج عثمان said...

Salam ijoks2009… tanda-tanda hampir kiamat lah ni.. makhluk-makhluk ganjil keluar dari perut bumi. Ana dapat dari emel sahabat… attach gambar je… tanpa keterangan. Wallahu’alam masih bernyawa atau tidak.
Terima kasih hantar emel dan ‘gift’ tu… ana try copy paste tapi tak jadi. Mungkin ada program yang tidak di support oleh komputer ni. Nanti ana try lagi. Tq

Dida... said...

Salam ustaz...

Subhanallah... Maha suci Allah Pencipta sesuatu.... mesti makhluk ni dah di awet dan di simpan dlm muzium... err.. ntah2.. dh masuk dlm perut kena makan...

سيف النظام بن حاج عثمان said...

Salam ya ukhti Dida... mungkin juga haiwan ganjil ni telah di awet.... pemiliknya boleh jadi kaya sekejap kalau kenakan bayaran untuk siapa yang nak pi tengok... :)

PenaTanpaDakwat said...

subhanallah..
maha suci allah yang mencipta sesuatu..
tiada yang mustahil

Related Posts with Thumbnails