TIADA TUHAN SELAIN ALLAH, MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH

TIADA TUHAN SELAIN ALLAH, MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH
Voting

::::: AHLAN WA SAHLAN WA MARHABAN BIKUM :::::

SaHaBaT BLoGGeR

AWARD UNTUK SAHABAT : TEGAKKAN PANJI ISLAM

AWARD UNTUK SAHABAT : TEGAKKAN PANJI ISLAM

::::: CENDERAHATI DARI GUA OTAI :::::

::::: CENDERAHATI DARI GUA OTAI :::::
SYUKRAN JAZIILAN LAKA...

"DOA ITU SENJATA ORANG BERIMAN"

"DOA ITU SENJATA ORANG BERIMAN"

FADHILATUS SHEIKH MISHARI AL-AFASY : SURAH AL-MULK

HADIAH TV DARI IJOKS2009.. .TERIMA KASIH

TUNTUTLAH ILMU - SUARA FIRDAUS

Suara Firdaus - Tuntutlah Ilmu.mp3
Download at rapidlibrary mp3 music
Rapid Library

PENANGAN ZIKRULLAH - SUARA FIRDAUS

 
Suara Firdaus Penangan Zikrullah.mp3
Download at rapidlibrary mp3 music
Rapid Library

Thursday, June 18, 2009

MAKHLUK ALLAH BERNAMA BIGFOOT.. KHAYALAN ATAU REALITI

Cerita 'bigfoot' pernah menggemparkan negara sekitar akhir tahun 2005 hinggalah pertengahan tahun 2006. Macam-macam cerita yang kita dengar tentang bigfoot ni. Penemuan bigfoot di negara seperti di US, Rocky Mountain dan sekitar Great Lakes sememangnya pernah kita dengar kerana ianya di'dokumentari'kan. Apakah makhluk ini benar-benar wujud di Malaysia khususnya di negeri Johor sebagaimana yang pernah dihebohkan? Jawapannya mudah... wallahu 'alam.. hanya Allah S.W.T yang mengetahui tentangnya. Belum pernah ada sumber-sumber 'akurat' penangkapan bigfoot. Hanya yang tersiar tentang kewujudan tapak kakinya, tempat tidurnya.... bigfootnya sentiasa berjaya meloloskan diri. Gambar yang akan disiarkan di bawah inipun belum tentu dapat menjawab persoalan dan keraguan kita.... adakah ini bentuk makhluk Allah tersebut .. atau bukan. Saya tidak mampu memberikan jawapan tanpa ada bukti yang benar-benar mengiakannya.. Wallahu'alam.

Kalau tengok gambar ni pakcik tu bergambar dengan cukup steady tanpa rasa takut. Bigfoot tu pun cool je... sporting pulak ... siap bagi posse pegang pokok... nak pegang bahu pakcik tu... rendah sangat.

No comments:

Related Posts with Thumbnails